Rejse

Sådan bruger du din ferie bedst muligt

Har du lige fået ferie og mangler du noget at bruge tiden på? Så frygt ej. Der findes utrolig mange ting, du kan bruge din tiltrængte fritid på. Du kan enten bruge tiden alene eller sammen med andre, og du kan både begive dig ud i de helt store projekter eller finde på små, hyggelige ting. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at den ekstra tid nok skal blive udnyttet bedst muligt – men husk også, at det også er okay at have dage, hvor du laver ingenting: Måske er det lige præcis det, du har allermest brug for, hvis du skal afkoble efter en stressende periode på arbejdet.

Arrangér en dag ude af huset med din familie

Hvis vejret er godt, er der mange gode måder, du kan være sammen med din familie om en hyggelig aktivitet. Du kan pakke en stor madkurv og sætte jer ud i nærmeste skov, har i en lækker båd kan I pakke badetøjet og sejle af sted, eller har I brug for at opleve noget i byen, kan I tage i Tivoli eller Zoologisk Have – for selvom der med garanti er sort af mennesker, vil de mindste i familien – hvis ikke alle – nyde tiden i forlystelses- og oplevelsesparkerne. Det er den perfekte måde at få nye minder og oplevelser sammen som familie.

Invitér familien på havehygge

Skal det være mere stille og roligt, og er det alle i familien, både store og små, er det oplagt at invitere familien hjem til grillhygge i haven. Åbn en kold flaske hvidvin, fyld vand i badebassinet og tænd grillen, så er I garanteret en hyggelig dag i familiens skød. Her er der mulighed for grin, gode snakke og dejlige stunder.

Giv dig selv en dag, hvor du kun er dig

Har du brug for total afslapning – uden andre? Så giv dig selv en dag med spa. Det kan enten være ude af huset, hvor du mod betaling tager på spaophold og bliver maks forkælet med god massage, kolde og varme bade, god mad og lækker vin. Selvom det kan lyde besværligt, kan du faktisk også give dig selv sådan en dag – på dit eget badeværelse. Send familien ud af huset, hop en tur i havet, kom hjem og åbn en flaske vin, sæt dig i din massagestol med en god bog, tag et varmt bad og læg dig ud i solen med din yndlingsmusik i ørerne. Når aftenen nærmer sig, kan du bestille noget lækkert mad til dig selv, som du kan nyde i ro og mag.