Oplevelser i Århus

Århus er en smuk by i det midtjyske, hvor man kan opleve rigtig mange ting. Byen er Danmarks andenstørste by og byder på rigtig mange spændende oplevelser. Du kan både nyde den skønne natur og opleve fantastisk mulighed for shopping. Byen Århus er også kendt for de mange museer og kunstneriske oplevelser du kan opleve. De er blandt andet kendt for ARoS, Den Gamle By og Tivoli Friheden, hvor du kan få en god koncert og opleve de vildeste rutsjebaner. Århus er stede for rigtig mange studerende året rundt, hvilket gør byen meget ungdommelig.

Helikoptertur

Få en tryg og sjov oplevelse, hvor du får set Jylland oppe fra højder du aldrig har prøvet før. Du kan i Århus nyde en tur i helikopter, som har de mest eftertragtede pladser – nemlig vinduespladser hele vejen. Du får den skønneste udsigt at se hen over byen Århus samt en detaljeret rundflyvning hen over byen. Invitere din familie med på en hyggelig og rolig helikoptertur, som de altid vil huske. Husk dit kamera så du kan fange de smukke ting, som du vil blive mødt af i luften. Der er en anden følelse, når man ser ”verden” oppe fra. Det er en sjov og fantastisk oplevelse du bare ikke må gå glip af.

Gokart

I Århus kan du opleve verdens største indendørs gokartbane i 30 minutters kørsel. Gør det til en konkurrence og tag din familie med ud for at køre gokart. Hvis du er et konkurrencemenneske og elsker at konkurrere, er det lige noget for dig. Husk ikke at bremse hvis du vil vinde og komme først over målstregen. På denne bane er der god plads til at overhale dine konkurrenter i, så netop du kan vinde. Hvis du ikke er til så meget fart, er banen også stor nok til, at du kan køre i dit eget tempo. Der er dermed plads til hele familien og til alle uanset hvad man er til.

Gastronomi

Århus er også kendt for deres hyggelig atmosfære blandt de mange caféer ved åen. Det gastronomiske niveau anses for at være højt og der er mange spisesteder at vælge imellem. Efter en lang dag med aktiviteter rundt omkring i Århus har man brug for en pause. Det kan du passende gøre ved en kro i Aarhus, hvor dit madeventyr begynder. Her kan du nyde den dejlige mad, som du har fortjent efter en udmattende dag. Så invitere dine tætte på en uforglemmelig oplevelse.