Mine børn elsker vores hund

Hvis du har tvivlen om børn og dyr kan gå sammen, så vil jeg sige et kæmpe ja til dig. En af de bedste beslutninger mig og min mand gjorde os var at anskaffe os en hund til familien. Vi har i forvejen to børn, Mads på 5 år og Line på 3 år. De har taget så godt imod vores lille Golden Retriever Jack på nu 8 måneder. Hvis du stadig har tvivlen med dig, så kan du få et indlæg i hverdagen med to små børn og en hvalp fuld af energi.

Det første møde

Da børnene først mødte Jack, var de lidt skeptiske, og begge parter skulle lige se hinanden an først. Men der gik nok højeste et lille døgn, hvor børnene hyppigere nærmede sig ham. De var stadig meget forsigtige, men jeg har en fornemmelse af, at det var grundet, de ville passe på ham. Man kunne også mærke på Jack, at han var meget forsigtig med især Line, fordi hun var så lille. Da der var gået yderligere en dag, var det som om, at de havde kendt hinanden hele deres liv. Børnene gav hurtigt udtryk for at de elsker Jack, og vil hele tiden være i nærheden af ham, og lege med ham.

Den gode leg

En hvalp vil altid have fart over feltet, og der er det faktisk et plus at have to børn med masser af energi til det. De var tit i samme gear og kunne derfor lege på en anden måde sammen, end mig og min mand kunne. Det har dog været klogt, at vi havde os en stor have, for den har de løbet mange kilometer i efterhånden. Hvis den ene søskende ikke vil lege, kan man altid regne med Jack.

Masser af glade grin

Vores børn griner hver gang de leger og løber rundt med ham. Jack virker også meget glad for dem, og vil meget hellere snakke med dem end med mig nu. Det glæder mig dog kun. Vi har været heldig med, at Jack er en ordentlig hund, og ikke har haft den voldsomme trodsalder. Vi frygtede den meget, og om han ville komme til at nappe en af børnene i leg. Men det er aldrig sket.

Tid til sig selv

Mens børnene kan lege godt med Jack, har vi som forældre endelig lidt plads til at få snakket kort sammen eller bare nyde roen og afslapningen. Typisk tager vi vores massagestol i brug, hvor vi nyder hinandens selskab. Det bedste er, at en massage kan fjerne ens stress, så vi kan være der fuldt ud for vores børn efter.